top of page
  • R2mx

Mainospaikkoja R2MX Parkilla

Turun Moottorikerho ry on vuokralla Säkylässä sijaitsevalla R2MX Park -motocrossradalla. Rata on huippuluokan harjoittelupaikka niin kilpaa-ajaville motocrosskuljettajille kuin myös harrastelijoille ja kuntoilijoille. Rata tarjoaa loistavat mahdollisuudet lasten ja nuorten liikunnan mahdollistamisessa ja tukemisessa.

Rata-aluetta kehitetään jatkuvasti ja määrätietoisesti eteenpäin ja se näkyy jo kävijämäärien ja tapahtumien huimassa kasvussa. Yrityksillä ja yhteisöillä on nyt mahdollisuus olla mukana toiminnan kehittämisessä hankkimalla markkinointisopimuksen rata-alueelle. Markkinointisopimus sisältää mainospaikan radan liputuspisteissä valmiina tulostetuissa alumiinilevyissä. Jokainen yritys/yhteisö saa kolme (3) mainoslevyä ja levyjen koot ovat: 1 kpl 700 x 1000 mm ja 2 kpl 900 x 1000 mm. Liputuspisteitä on kaikkiaan 12 ja mainosten paikat kiertävät vuosittain, jotta jokainen yritys/yhteisö ja mainos saa näkyvyyttä mahdollisimman laajasti.

Markkinointisopimuksen hinta on 500 € /vuosi ja sopimuksen kesto on kolme (3) vuotta. Markkinointisopimukseen ja mainospaikkaan sisältyy mainoksen tulostaminen, laminointi ja kiinnitys. Lisäksi mainos laitetaan nettisivuille. Yritys tai yhteisö toimittaa vain painoaineiston ja kaikki muu hoidetaan valmiiksi.

Ole mukana tukemassa hienoa toimintaa ja saa samalla hyvää näkyvyyttä lasten ja nuorten urheilun edistämisen yhteydessä! Toimi nopeasti, kausi 2021 on hyvässä vauhdissa!

Ota yhteys: toimisto@turunmoottorikerho.fi ja/tai kysy lisää Vesa Vaihiselta p. 0400 524 100Commentaires


bottom of page