top of page
  • Writer's pictureR2MX Park

Mainospaikka 2023 R2MX Park motocrossradalle

Turun Moottorikerho ry on vuokralla Säkylässä sijaitsevalla R2MX Park -motocrossradalla. Rata on huippuluokan harjoittelupaikka niin kilpaa-ajaville motocrosskuljettajille kuin myös harrastelijoille ja kuntoilijoille. Rata tarjoaa loistavat mahdollisuudet lasten ja nuorten liikunnan mahdollistamisessa ja tukemisessa.

Rata-aluetta kehitetään jatkuvasti ja määrätietoisesti eteenpäin ja se näkyy jo kävijämäärien ja tapahtumien kasvussa. Yrityksillä ja yhteisöillä on nyt mahdollisuus olla mukana toiminnan kehittämisessä hankkimalla markkinointisopimus varikko-alueelle. Markkinointisopimus sisältää mainospaikan varikon / radan läheisyydessä olevalla mainostaululla (mainoksen koko 420*297) ja lisäksi sopimus sisältää kausikortin yhdelle kuljettajalle kyseiselle kalenterivuodelle.

Markkinointisopimuksen hinta on 400 € /vuosi. Markkinointisopimukseen ja mainospaikkaan sisältyy mainoksen tulostaminen / kiinnitys. Yritys tai yhteisö toimittaa vain painoaineiston ja kaikki muu hoidetaan valmiiksi.

Ole mukana tukemassa hienoa toimintaa ja saa samalla hyvää näkyvyyttä lasten ja nuorten urheilun edistämisen yhteydessä! Toimi nopeasti niin pääset mukaan, kausi 2023 on juuri alkanut.

Ota yhteys: toimisto@turunmoottorikerho.fi ja/tai kysy lisää Pekka Pihlava 0403125690

Comentarios


bottom of page